Curset Intensiu

CURSET INTENSIU 2023

Del 3 al 14 de juliol va tenir lloc l’edició 2023 del nostre curset intensiu!

Alumnes del nivell intermig i avançat (dividits en dos nivells) van gaudir de classes de preparació física, ballet clàssic, puntes, repertori clàssic i jazz musical. Els alumnes de nivell intermig, a més, van dedicar alguna tarda a fer tallers relacionats amb el ballet.

El curset va culminar amb una mostra al Centre Cívic de Sant Narcís; els alumnes van poder pujar a l’escenari i presentar les peces de repertori que s’havien treballat al llarg de les dues setmanes.

Enhorabona a tots els participants pel gran treball!

CASALET D'ESTIU EN ANGLÈS 2023

Del 26 al 30 de juny va tenir lloc el nostre casalet de ballet en anglès, per a nens i nenes de 6 a 11 anys.

Ens ho vam passar d’allò més bé aprenent extractes de Coppélia, a més de gaudir de classes de ballet, PBT i tardes de manualitats i tallers relacionats amb el ballet. I tot això en anglès!

Enhorabona a totes!

CURSET INTENSIU 2022

Per tercer any consecutiu la nostra escola va organitzar el curset intensiu d’estiu per als nivells intermig i avançat. Vam gaudir de classes de tonificació, ballet, puntes, repertori clàssic i jazz (amb Eva Sasanedas com a professora convidada).

CASALET D'ESTIU EN ANGLÈS 2022

Del 27 de juny a l’1 de juliol va tenir lloc el nostre primer casalet d’estiu en anglès per a alumnes d’entre 8 i 10 anys. Vam gaudir de classes de ballet, estiraments, repertori i tallers. Vam descobrir els ballets més famosos, vam aprendre a fer-nos un monyo, a maquillar-nos per una actuació, i moltes més coses.

 

CURSET INTENSIU D’ESTIU 2021

Dues setmanes intensives al juliol de classes de tonificació, clàssic, puntes, repertori clàssic amb el professorat de l’escola, i modern jazz amb David Rodríguez com a professor convidat.

TOTES LES CLASSES ES VAN IMPARTIR EN ANGLÈS

CURSET INTENSIU D’ESTIU 2020

Tres setmanes intensives amb classes de clàssic, tonificació, dansa de caràcter, repertori clàssic i modern jazz amb el professorat de l’escola i Luke Prunty com a professor convidat de modern jazz.