L'ESCOLA - INFORMACIÓ GENERAL

Quina disciplina? Ballet clàssic seguint el mètode de la Imperial Society of Teachers of Dancing (ISTD; Londres) per a tots els nivells, desde els tres anys fins el nivell professional. També s'ofereixen cursos de formació de professors.

PROFESSORAT

Maria Elvira Buck-Gili

Fundadora i directora de The Classical Ballet School, Fellow i examinadora de l'ISTD de Londres, ballarina al Teatre del Liceu, del Ballet Reial de Flandes i del Ballet de Baviera (Munic).

Elizabeth Buck i Gili

Diplomada Associate de l'ISTD, finalista dels Imperial Ballet Awards de Londres.

Nivells (grades): L’ISTD divideix el seu ensenyament en un nivell bàsic (Primary), sis nivells elementals (Grades) i tres nivells superiors (Intermediate, Advanced 1, Advanced 2). També hi ha nivells de formació per a professors.

Exàmens: Després de cada nivell, s’ofereix la possibilitat de presentar exàmens oficials de l’ISTD (a partir del nivell Primary, i si la professora ho creu convenient i amb la condició de venir mínim dos dies a la setmana).

Festival: El festival de l’escola es fa cada dos anys al Teatre Municipal de Girona.

Curset d’estiu: El curs d'estiu ofereix classes de ballet clàssic, puntes, repertori clàssic, dansa espanyola i jazz cada dia durant una setmana intensiva (juliol).