El Ballet Jove de Girona

The Classical Ballet School, amb Tess Buck i Volodymyr Fortunenko, presenta:

EL BALLET JOVE DE GIRONA

A qui va dirigit? A alumnes de The Classical Ballet School (a partir de grade 4, amb la condició de venir com a mínim tres cops a la setmana) i d’altres escoles de dansa clàssica de la província de Girona (amb prova d’accés), sense haver de deixar la seva escola.

On?
 Als nostres estudis, al Carrer Ibèria, 4

Quan?
 Curs 2020-2021, de moment dos dissabtes al mes de 11.00 a 13.30

Objectius? Oferir als nostres alumnes i als joves de la província l’oportunitat de reforçar la seva tècnica a través d’un ensenyament de qualitat i, amb el temps, poder sortir més a l’escenari amb actuacions puntuals que serviran també per difondre la dansa clàssica arreu de la província.

tess_buck_2

Tess Buck Gili

Formada inicialment amb la Maria Elvira Buck-Gili, continua els seus estudis professionals a l’Institut del Teatre de Barcelona. Rep una beca per formar-se a l’English National Ballet School de Londres, de la qual es gradua l’any 2012, mentre forma part de la Companyia English National Ballet 2 per la seva gira de My First Sleeping Beauty.

Entre 2012 i 2015 balla amb el Ballet Nacional d’Estònia, i després amb el Ballet del Gran Teatre de Poznan, Polònia, on representa repertori clàssic i neoclàssic.

Del 2018 al 2020 treballa com a coryphée amb el Ballet l’Òpera Nova, Bydgoszcz.

També ha ballat amb el Cork City Ballet, Irlanda.
La Tess és una professora certificada del mètode PBT (Progressing Ballet Technique) i està cursant el Licentiate de l’Imperial Society of Teachers of Dancing. 

Volodymyr Fortunenko

Format a l’escola estatal de dansa de Kiev, Ucraïna, en Volodymyr ha ballat com a coryphée amb el Ballet i Òpera Municipals de Kiev i el Totem Dance Group. Amb la companyia K&K Philharmoniker (Àustria) realitza gires per tot Europa i Japó, ballant el repertori clàssic i neoclàssic.

L’any 2014 passa a formar part del Ballet de l’Òpera de Cracòvia, Polònia, i més endavant del Ballet del Gran Teatre de Poznan. Del 2017 al 2020 balla com a coryphée i solista pel Ballet de l’Òpera Nova, Bydgoszcz. En Volodymyr està titulat en Pedagogia de la Dansa i Direcció i Gestió Teatral per la Universitat Nacional de Teatre IK Karpenko-Kary de Kiev, Ucraïna.