El Ballet Jove de Girona

The Classical Ballet School, amb Tess Buck i Volodymyr Fortunenko, presenta:

EL BALLET JOVE DE GIRONA

El Ballet Jove de Girona és una companyia juvenil de ballet clàssic creada l’octubre de 2020 i amb seu a The Classical Ballet School. Actualment compta amb 13 joves d’entre 13 i 16 anys que es reuneixen cada dissabte com a complement a la seva formació diària.
El Ballet Jove de Girona està obert a alumnes d’arreu de la província de Girona.

Volem oferir una oportunitat única de gaudir de la màgia de la dansa, sigui com a ballarí/-na o com a públic, i ensenyar a valorar i estimar aquest art.

Des de la nostra experiència professional arreu d’Europa, ens comprometem a oferir un ensenyament de qualitat.

Els nostres objectius són:

-Donar als joves que estudien la dansa clàssica seriosament la possibilitat de sortir més a l’escenari, tot desenvolupant la seva tècnica i les seves habilitats artístiques.
-Contribuir a la difusió de la dansa clàssica i donar-li visibilitat a la ciutat i província de Girona, oferint espectacles variats i adaptats a tots els públic. Transmetre la nostra passió per aquest art i ensenyar a valorar-lo.
-Convertir Girona en un centre de referència de l’ensenyament de la dansa clàssica.

EL BALLET JOVE DE GIRONA ESTÀ DISPOSAT A COL·LABORAR AMB ALTRES ENTITATS CULTURALS I ESCOLES, I OFEREIX LES SEVES ACTUACIONS PER A DIVERSOS ESDEVENIMENTS.

ACTUACIONS:

Dia 5 de juny 19h, Teatre La Sitja de Fornells de la Selva: presentació del Ballet Jove de Girona (clica aquí)
Dia 11 de juliol, Teatre El Canal de Salt: participació a la gala benèfica Dansem! organitzada per Càritas (clica aquí)
Dia 16 de juliol, Cinema Truffaut: projecció del “Concert ballat pel món postcovid” dins la programació del festival benèfic de dansa Girona en Moviment (clica aquí)

VOLS FORMAR PART DEL BALLET JOVE DE GIRONA?
PER A MÉS INFORMACIÓ: balletbuckgili
@hotmail.com

tess_buck_2

Tess Buck Gili

Formada inicialment amb la Maria Elvira Buck-Gili, continua els seus estudis professionals a l’Institut del Teatre de Barcelona. Rep una beca per formar-se a l’English National Ballet School de Londres, de la qual es gradua l’any 2012, mentre forma part de la Companyia English National Ballet 2 per la seva gira de My First Sleeping Beauty.

Entre 2012 i 2015 balla amb el Ballet Nacional d’Estònia, i després amb el Ballet del Gran Teatre de Poznan, Polònia, on representa repertori clàssic i neoclàssic.

Del 2018 al 2020 treballa com a coryphée amb el Ballet l’Òpera Nova, Bydgoszcz.

També ha ballat amb el Cork City Ballet, Irlanda.
La Tess és una professora certificada del mètode PBT (Progressing Ballet Technique) i està cursant el Licentiate de l’Imperial Society of Teachers of Dancing. 

Volodymyr Fortunenko

Format a l’escola estatal de dansa de Kiev, Ucraïna, en Volodymyr ha ballat com a coryphée amb el Ballet i Òpera Municipals de Kiev i el Totem Dance Group. Amb la companyia K&K Philharmoniker (Àustria) realitza gires per tot Europa i Japó, ballant el repertori clàssic i neoclàssic.

L’any 2014 passa a formar part del Ballet de l’Òpera de Cracòvia, Polònia, i més endavant del Ballet del Gran Teatre de Poznan. Del 2017 al 2020 balla com a coryphée i solista pel Ballet de l’Òpera Nova, Bydgoszcz. En Volodymyr està titulat en Pedagogia de la Dansa i Direcció i Gestió Teatral per la Universitat Nacional de Teatre IK Karpenko-Kary de Kiev, Ucraïna.